.

Ez az oldal azért jött létre, hogy a Gandhi Gimnáziumban lezajlott vezetőség-váltással kapcsolatos véleményeknek széleskörű nyilvánosságot biztosítson.

Időközben a Gandhi Gimnázium új vezetősége az iskola hivatalos honlapjáról eltávolította mind a vendégkönyvet, mind pedig az igazgatóváltás - rájuk nézve terhelő - dokumentumait.

Az eltávolított vendégkönyv helyett mozgalmunk fórumoldala itt érhető el: http://gandhigimi.forumx.hu/

ENNEK A BLOGNAK MÁR TÖBB, MINT 28.000 LÁTOGATÓJA VOLT!

Hozzászólásokat olvasni és írni a bejegyzések alatti "MEGJEGYZÉS" linkre kattintva tudtok!

2010. március 10., szerda

Az érem két oldala

Érdekes helyzet alakult ki a Gandhiban. Leginkább azért érdekes, mert nem túl nagy különbséggel két gyökeresen eltérő vélemény jelent meg a sajtóban. Lehet, hogy csupán arról van szó, hogy ugyanaz a dolog a másik oldalról nézve egészen másmilyennek tűnik. De az sem kizárt, hogy a sajtót időnként propagandacélokra használják. (A cikkek rájuk kattintva nagyobb méretben olvashatók.)

Az első cikk márciusban jelent meg a Népszavában:

A másik a Világunk decemberi számából való. (Remélhetőleg senkit nem fognak zavarni az oldalak alján található politikai hivatkozások. Végülis ez az OCÖ lapja.)

Vajon tényleg csak az érem két oldala, vagy valamelyik cikk messze rugaszkodott a valóságtól?

4 megjegyzés:

  1. A cigány fiataloknak nem arra van szükségük, hogy még jobban a másságukat tanulják és hangsúlyozzák, hanem arra, hogyan tudnak a többségi társadalomba beilleszkedni.

    VálaszTörlés
  2. "Szakmai tapasztalatát húsz év tanítás után, több diplomásan nem kell bizonyítania"

    Valójában: szakmai tapasztalatát 20 év speciális általános iskolában (az ő szavaival gyogyóban) eltöltött napközizés után, romológia és pedagógia diplomával bizony igazolnia kellene.

    Mikor jutunk már oda, hogy az iskolavezetéshez nem lesz elég az 5 év pedagógia gyakorlat, hanem 5 év az igazgatni kívánt iskolatípusban eltöltött pedagógiai gyakorlat lesz szükséges?

    VálaszTörlés
  3. A roma tartalmakról nyilatkozva: "fontosabbnak tartja a cigány kultúra órákat", valamint "Én csak azt szeretném, ha ezek a tartalmak erőteljesebben megjelennének, mint eddig"

    Nem furcsa ez egy olyan embernek a szájából, aki az elmúlt tanévben roma kultúrát tanított a Gandhiban? Hát mi a fenét csinált akkor, ha ezek a tartalmak nem jelentek meg? Mi a fenét csinált a másik roma kultúra tanár? És ha olyan rosszul csinálta, akkor hogy a fenébe' lett roma ügyekért felelős igazgatóhelyettes? (Mellesleg neki sincs egyetemen szerzett pedagógiai végzettsége.)

    "Tapsoljuk meg!"

    VálaszTörlés
  4. "A jó szóban bízom és az emberi hozzáállásban"

    Muhaha...

    Hahahahahahaha...

    Bruhahahahahaha...

    Nemá'! Ez az évszázad vicce ennek a nőnek a szájából. Nem bírom abbahagyni...

    Muhahahahahaha, hihihihihihihihi... Jaj, ne, már fáj!

    Bruhahahahahaha...

    VálaszTörlés

A megjegyzéseket előzetesen nem moderáljuk.

Nick-nevet a "profil kijelölése" gördülősávban a "név/URL" linkre kattintva tudtok írni.

Az URL kitöltése nem kötelező.


A diákok petíciója, 2009, június 2.

A diákok petíciója, 2009, június 2.