.

Ez az oldal azért jött létre, hogy a Gandhi Gimnáziumban lezajlott vezetőség-váltással kapcsolatos véleményeknek széleskörű nyilvánosságot biztosítson.

Időközben a Gandhi Gimnázium új vezetősége az iskola hivatalos honlapjáról eltávolította mind a vendégkönyvet, mind pedig az igazgatóváltás - rájuk nézve terhelő - dokumentumait.

Az eltávolított vendégkönyv helyett mozgalmunk fórumoldala itt érhető el: http://gandhigimi.forumx.hu/

ENNEK A BLOGNAK MÁR TÖBB, MINT 28.000 LÁTOGATÓJA VOLT!

Hozzászólásokat olvasni és írni a bejegyzések alatti "MEGJEGYZÉS" linkre kattintva tudtok!

2009. november 25., szerda

Tudomásunkra jutott...

Tudomást szereztünk az alábbi rendezvényről, melyre a szervezők elmulasztották meghívni a Gandhi Gimnáziumot létrehozó és elindító korábbi munkatársakat, valamint a június 26-án törvényesen megválasztott kuratórium tagjait:

"Tisztelt Barátunk!

A Gandhi Közalapítvány nevében köszöntöm Önt.

A Gandhi Közalapítvány fenntartásában Pécsett működő Gandhi Közalapítványi Gimnázium és Kollégium életében igen jelentős változások történtek az elmúlt időszakban úgy szervezeti, mint pedagógiai vonatkozásban.
Mindez meglehetősen – s méltánytalanul, igazságtalan torzításban – kedvezőtlen színben jelent meg a médiában, s így formálta a közvéleményt is. Ez sajnos az intézmény perspektívájára, jövőjére is árnyékot vetett.
Elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amikor tovább már nem halogatható a szükséges megoldás. Az intézmény nyugodt működése és tekintélye visszaszerzése érdekében meg kell hozni azokat a felelősségteljes döntéseket, amelyekhez tisztelettel kérném a segítségét, részvételét a közös gondolkodásban.

Szeretettel meghívom a 2009. november 25-én Budapesten 18.00 órakor, majd 2009.november 26-án 17.00 órakor kezdődő eszmecserére


Helyszín: Budapest. türelmét kérem, pontos címről később küldök információt ezúton.
Az eseményre más – Önhöz hasonlóan – kiemelkedő roma/cigány/nem roma közvélemény-formáló és közgondolkodó vendéget is várunk, akiknek a véleményére, állásfoglalására ugyancsak számítunk.

A remélhetően hosszas és egész biztosan rendkívül tartalmas esti beszélgetés időtartamára való tekintettel kérem, számítson a kései befejezésre. Tájékoztatom, arról is, hogy az estet a következő napon a késő délutáni órákban, kibővített körben további érintett személyekkel folytatjuk.

Kedves Barátunk!

Kérem, szíves visszajelzését a két estét betöltő közös program elfogadásáról.

Kitüntető részvételére, aktív közreműködésére, segítségére számítok, számítunk.

Tisztelettel:

Várnai Márton
a Gandhi Közalapítvány Kuratórium elnöke sk. "

1 megjegyzés:

  1. Ismerős Ricsi a harcotok. Én is átmentem ezen az AJKP-nál, mikor senki sem támogatta az integrációt. Szorítok nektek, őszintén, és kívánom, hogy sikerüljön megharcolnotok az igazatokat és Erikával visszaálljon a minőségi munka. Lélekben veletek: Baráth Szabolcs

    VálaszTörlés

A megjegyzéseket előzetesen nem moderáljuk.

Nick-nevet a "profil kijelölése" gördülősávban a "név/URL" linkre kattintva tudtok írni.

Az URL kitöltése nem kötelező.


A diákok petíciója, 2009, június 2.

A diákok petíciója, 2009, június 2.