.

Ez az oldal azért jött létre, hogy a Gandhi Gimnáziumban lezajlott vezetőség-váltással kapcsolatos véleményeknek széleskörű nyilvánosságot biztosítson.

Időközben a Gandhi Gimnázium új vezetősége az iskola hivatalos honlapjáról eltávolította mind a vendégkönyvet, mind pedig az igazgatóváltás - rájuk nézve terhelő - dokumentumait.

Az eltávolított vendégkönyv helyett mozgalmunk fórumoldala itt érhető el: http://gandhigimi.forumx.hu/

ENNEK A BLOGNAK MÁR TÖBB, MINT 28.000 LÁTOGATÓJA VOLT!

Hozzászólásokat olvasni és írni a bejegyzések alatti "MEGJEGYZÉS" linkre kattintva tudtok!

2009. július 21., kedd

"Szegény Szirmai, szegény Teleki, nagyon szegény Simon Dezső!"

"...hogy ne legyen sajtópör: a vélemény-nyilvánítás szabad, és a véleményt nem kell bizonyítani.

Tehát az a VÉLEMÉNYEM, hogy Teleki László romaügyi kormánymeghízott belenézett a közeljövő kristálygömbjébe, és látott egy kormányváltást. Mivel inogni látta jelenlegi trónusát, és nem akarja megütni magát, ezért arra gondolt, hogy ejtőernyőzik egyet.

Véleményem szerint erre a Gandhit nézte ki magának. Maga mellé, pontosabban maga alá állította Várnai ex-elnököt és Szirmai ex-banki aláírót, hogy készítsék elő a terepet Gidáné személyében. Ehhez Simon buzgóságára is szükség volt. (Nem azonos a bibliai buzgó Simonnal!) A tervet elindították, és Gidánét beültették az igazgatói székbe. A másik lépésre - véleményem szerint - a választások után került volna sor: Simon Dezső ex-alelnök megszüntette volna (ha nem is teljesen önként) összeférhetetlenségét, és Teleki kormánymeghízott elfoglalta volna a gazdasági vezetői posztot a Gandhiban. Szegény, nagyon szegény Simon Dezső ex-alelnöknek így csak egy fizetése maradt volna...

Véleményem szerint, hogy a dolog még flottabbul működhessen másszínű kormányzati időszakban is, ezért Teleki kormánymeghízott kedvenc udavaribolondját Szirmai ex-banki aláírót beléptette a fideszbe. Amúgy is jól jön a szociknak egy beépített spion a fideszben...

Sajnos - véleményem szerint - ezt a dolgot máris elbukták. Miután ez a trükk a fideszben is nyilvánvalóvá vált, azóta Szirmait utálják, mint varjú a rohadt tököt.

Szegény Szirmai! Szegény Teleki! Dugába vannak dőlve, ó be kár érettük!"

Egy vélemény a http://gandhi.forumx.hu/ -ról. A fenti vélemény bár szubjektív, de alátámasztani látszik az a tény, hogy Teleki többszöri felszólítás ellenére is hallgat az ügyben. Az első felszólításra nem is reagált, a második után pedig válaszában arra hivatkozik, hogy meg kívánja várni az ügyészség dönését, holott nem jogi témában, hanem a demokratikus értékrendet illetően szólítottuk fel állásfoglalásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzéseket előzetesen nem moderáljuk.

Nick-nevet a "profil kijelölése" gördülősávban a "név/URL" linkre kattintva tudtok írni.

Az URL kitöltése nem kötelező.


A diákok petíciója, 2009, június 2.

A diákok petíciója, 2009, június 2.