.

Ez az oldal azért jött létre, hogy a Gandhi Gimnáziumban lezajlott vezetőség-váltással kapcsolatos véleményeknek széleskörű nyilvánosságot biztosítson.

Időközben a Gandhi Gimnázium új vezetősége az iskola hivatalos honlapjáról eltávolította mind a vendégkönyvet, mind pedig az igazgatóváltás - rájuk nézve terhelő - dokumentumait.

Az eltávolított vendégkönyv helyett mozgalmunk fórumoldala itt érhető el: http://gandhigimi.forumx.hu/

ENNEK A BLOGNAK MÁR TÖBB, MINT 28.000 LÁTOGATÓJA VOLT!

Hozzászólásokat olvasni és írni a bejegyzések alatti "MEGJEGYZÉS" linkre kattintva tudtok!

2009. szeptember 7., hétfő

Apróhirdetés helyesírási hibával

Álláshirdetés jelent meg a Gandhi Gimnázium hivatalos honlapján a http://gandhi.dravanet.hu/regi/ -n:

"Egyetemi végzettséggel rendelkező szociális munkást keresünk "B" kategóriás jogosítvánnyal. Beás vagy lóvári nyelvtudás előnyben."

Az új vezetőségnek úgy látszik továbbra is gondot okoz a helyesírás, a "lóvári" helyesen "lovári".

Az új vezetőség e téren már egyszer alaposan lejáratta magát, olyan körlevelet küldött a diákoknak és szülőknek, mely annyira pongyolán volt megfogalmazva, ami már az érthetőség rovására ment. A címzettek közül többen félre is értették, ami némi bonyodalmat okozott az előkészítő tábor lebonyolítása kapcsán.

Az inkriminált levél itt olvasható.

5 megjegyzés:

  1. Kerékgyártó Edina2009. szeptember 8. 16:45

    Az álláshirdetés szövegét telefonon diktáltam a Rendszergazdának, természetesen rövid "o"-val. Valaki attól boldog, hogy lassan az élő fába is beleköt? Vagy már a szelet és a vihart is az új iskolavezetés okozza?

    VálaszTörlés
  2. A SZELET nem az új új vezetőség okozza. :-)
    Csak a vihart. Azt viszont országosat! :-(

    Ez egyébként tényleg semmiség - de csak a múltkori félrevezető levélhez képest.

    VálaszTörlés
  3. Kerékgyártó Edinának2009. szeptember 9. 7:38

    Kedves Edina!

    Nem nagyon érti, hogy mi a baj, ugye? Kényelmes az a szék, amibe másodszor találja magát? Nem vette még észre, hogy nagyon fontos, hogy milyen közvetlen munkatársai vannak? Ez nagyban meghatározza a székének puhaságát... Márha arra van szüksége. Előbb utóbb eljön az a pillanat, hogy "rugdosni" fogják azok, akiktől ezt a lehetőséget megkapta. Ugyanazt fogják csinálni önnel, amit önök is csinálnak a dolgozókkal. Mindig mindenért más a hibás. Talán nem telefonon keresztül kellene bediktálni a szöveget a rendszergazdának, hanem a kész szöveget kellene átküldeni neki e-mailben. És akkor valóban mindenki azt csinálja, ami a feledata, amihez elvileg ért. És utána mindenki a saját maga dolgát vállalhatná és nem az lenne ismét, hogy "nem én voltam, ő volt"!!!
    Mégvalami: Nem való oda! Tanítania kellene, mert abban nagyon jó! De nem szabadna felvennie azt a stílust, amit ez a vezetés csinál. Bár azt gondolom, hogy mivel elvállalta, ezt várják el öntől.
    Én nem csinálnám!

    VálaszTörlés
  4. Kerékgyártó Edinának!!!2009. szeptember 18. 0:08

    Hát jellemző!
    Ismét nincs válasz!!!!!!

    VálaszTörlés
  5. kerékgyártó Edina2009. szeptember 19. 13:05

    Kedves Névtelen!
    Köszönöm a tanácsot és a véleményt is.Amíg szükség van a munkámra, legjobb tudásom szerint igyekszem elvégezni azt.Ameddig az igazgatóm azt igényli, addig a puha helyettesi székben, ha már ott nem lesz rám szükség, akkor a tanításban.

    VálaszTörlés

A megjegyzéseket előzetesen nem moderáljuk.

Nick-nevet a "profil kijelölése" gördülősávban a "név/URL" linkre kattintva tudtok írni.

Az URL kitöltése nem kötelező.


A diákok petíciója, 2009, június 2.

A diákok petíciója, 2009, június 2.