.

Ez az oldal azért jött létre, hogy a Gandhi Gimnáziumban lezajlott vezetőség-váltással kapcsolatos véleményeknek széleskörű nyilvánosságot biztosítson.

Időközben a Gandhi Gimnázium új vezetősége az iskola hivatalos honlapjáról eltávolította mind a vendégkönyvet, mind pedig az igazgatóváltás - rájuk nézve terhelő - dokumentumait.

Az eltávolított vendégkönyv helyett mozgalmunk fórumoldala itt érhető el: http://gandhigimi.forumx.hu/

ENNEK A BLOGNAK MÁR TÖBB, MINT 28.000 LÁTOGATÓJA VOLT!

Hozzászólásokat olvasni és írni a bejegyzések alatti "MEGJEGYZÉS" linkre kattintva tudtok!

2009. szeptember 8., kedd

Civil kontroll II.

6. A tanévkezdés előtt elterjed, hogy megszüntetik a 2008/2009-es tanév 10. c osztályát. (Ennek az osztálynak néhány tagja egyébként aktívan szerepet vállalt az igazgatóválasztás eredménye miatti megmozdulásokban és azok szervezésében.) A volt 10. c osztály eredményei jobbak a 10. a osztályéinál, s lényegesen jobbak a 10. b osztály eredményeinél. Ez utóbbinak azonban az egyik új igazgatóhelyettes az osztályfőnöke, aki saját bevallása szerint a nyáron „harcolt” osztálya egyben maradásáért. (A 10. c mellett dolgozó pedagógusoknak erre – információ hiányában – lehetőségük sem volt.)

7. A Gidáné-féle vezetőség kivette az angoltanításból Clista Adkins, amerikai állampolgárságú vendégtanárt. Clista és férje munkáját az USA First Baptist Church fizeti, tehát az iskolának egy fillérjébe nem került.

8. Nemes Gizella az MR1-nek azt nyilatkozta, hogy összesen 18, a Gandhiban tanítónak nincs megfelelő végzettsége. Az elbocsátottak/elmentek közül ez összesen 3 főre állt.

9. Nemes Gizella az intézmény minőségbiztosítási felelőse lett. Neki ehhez nincs megfelelő végzettsége.

10. Farkas Mária igazgatóhelyettes lett. Tanítói és romológusi végzettséggel bír.

4 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Először is nem a mi hibánk, hogy a tökéletes nevezhető 10-c osztályt a mi osztályunkhoz csapódott! És hogy a 10. a nem bírt olyan eredményekkel mint a c? Le kell minket írni? Most akkor ez mit jelentsen? Mi sem örülünk annak, hogy a nem Arany János Kollégiumi Programosok és a AJKP együtt, egy osztályban és légkörben vagyunk, mert állandóan vita van ezért, meg mert mi akkor is dupla hazautat kapunk ha megbukunk és akkor is, ha 4,5 felett vagyunk, és különféle programokra mehetünk amire a c nem!
    És? Akkor? Mi 5 évre jöttünk ide, és nem négyre mint Ők!
    A jónak hitt c.-ről pedig annyit, hogy semmivel sem jobbak, mint az a!
    Jó, hogy nem készítetek statisztikát!

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    Képzeljétek, most a sulinak annyi pénze van, hogy kifizetik a diákok oda- vissza útját, sőt mindenki ingyen helyijáratos bérletet is kap!
    Sőt, ha AJKP-s vagy, akkor meg is bukhatsz, mivel akkor is jár az oda-vissza út! Akkor mivel is motiválják a diákot arra, hogy tanuljon?
    Végülis minek? Akkor is annyi hazautat kap, (sőt bérletet) mintha 4,5 lenne az átlaga!
    Akkor most hol az igazság?

    VálaszTörlés
  3. Kedves "névtelen"!

    A probléma nem veletek, diákokkal van, nem is magával az osztályösszevonással, hanem annak (kérdéses) pedagógiai indokoltságával, illetve a döntés (nem)kommunikálásával.

    Más: a 10. c-sek nem 4, hanem 6 évre jöttek a Gandhiba, hiszen ők már a 7. osztályt is itt kezdték.

    Megint más: (anyagi) irigykedés helyett inkább az emberi és a tanulmányi teljesítmények terén versenyezzetek...

    Üdv.

    Karsai Richárd

    VálaszTörlés
  4. Először is szerintem nem neked kellene lázadnod, mert nem a te osztályod lett szétszedve, hanem a c. Szerintem senki nem akar veletek tölteni eggyetlen hétvégt sem az AJKP programok keretében ebben biztos lehetsz.
    Ja és még annyit hogy a c sokkal többet ér még most is mint a mostani kedves a. osztályod. Különben meg az években igazán nem lehetsz kiakadva mert ti lehet hogy 5 évre jöttetek ide de mi meg 6 évre. Úgyhogy szerintem mi előnyben vagyunk és leszünk is.

    VálaszTörlés

A megjegyzéseket előzetesen nem moderáljuk.

Nick-nevet a "profil kijelölése" gördülősávban a "név/URL" linkre kattintva tudtok írni.

Az URL kitöltése nem kötelező.


A diákok petíciója, 2009, június 2.

A diákok petíciója, 2009, június 2.