.

Ez az oldal azért jött létre, hogy a Gandhi Gimnáziumban lezajlott vezetőség-váltással kapcsolatos véleményeknek széleskörű nyilvánosságot biztosítson.

Időközben a Gandhi Gimnázium új vezetősége az iskola hivatalos honlapjáról eltávolította mind a vendégkönyvet, mind pedig az igazgatóváltás - rájuk nézve terhelő - dokumentumait.

Az eltávolított vendégkönyv helyett mozgalmunk fórumoldala itt érhető el: http://gandhigimi.forumx.hu/

ENNEK A BLOGNAK MÁR TÖBB, MINT 28.000 LÁTOGATÓJA VOLT!

Hozzászólásokat olvasni és írni a bejegyzések alatti "MEGJEGYZÉS" linkre kattintva tudtok!

2009. szeptember 29., kedd

Kollégiumi közgyűlés

"Frissen melegen tudósítom a kedves Csovcsicsistákat, hogy ma 2009. szeptember 29-én 17:50-től megkezdődött az idei évi első Kollégiumi Közgyűlés, melyet az új "Ricsibácsi" tartott. Személyes résztvevőként azt tudom elmondani, hogy kib*****t pocsék volt, a régi Ricsibá jobban csinálta!

Azt hiszem kezdünk átmenni dedóba:

-Az első ukáz a rendszeres köszönési igényt tette szóvá,miszerint legyünk mán kevdesek, oszt köszönjünk mán előre a kedvezs tanarainknak....... (...)
-Megtiltatott bármilyen hangdobozt (hifit) a koleszba hozni, ami hangosabban szól az átlagnál, nehogy azt gondolják a szomszédok, hogy nekünk itt a Gandhiba mindent szabad, és "a kutya se parancsol nekünk"... Aki netán hangosabban hallgatja a kelleténél, attól elkoboztatik a masina..........
-Pisi-kaki-kaja előtt ugyan mossunk mán kezet.... Nehogy aztán elkajuk a H1N1-et...
-Kajáljatok meg időben, mert nem kaptok enni!!!
-Bérlet mindenkinek jár mostantól, és a szájunkba rágta kedvezs "újricsibá", hogy mettől meddig érvényes, és hogy minden hónapban felvehető...
-A hazautazósról is kaptunk némi helyre igazítást, természetesen olyan szintűt, amelyet a kollégiumi nevelő szokott tudatni a néppel a régi Ricsibácsi idejében.

Amatőr, tudatlan, tapasztalatlan, nagyon-nagyon kezdő. Messziről ordít. Úgy éreztük magunkat, mint akik az oviban vannak. Szájba rágós, nehogy bárki is bármit félreértsen. Percenkénti nevetőroham kapta el a társaságot egy-egy érdekes közlemény és mondat után.
Nos, igyekeztem összeszedni, amire emlékeztem, és törekedtem a saját szavaimat alkalmazni, mivel az "újricsibácsi"-é nem tetszettek.

Lassan megérdemli az iskola a az óvoda titulust....

Remélem kielégítő voltam, akit még érdekel valami, írjon.
Köszönöm."
-----------------------------------------------------------
A fenti véleményt A student from the Gandhi School aláírással jegyezték be a Gandhi Fórum "Tanévkezdés" topikjára 2009. szept. 29-én. (klikk ide)

4 megjegyzés:

  1. Jaj, ti szegény ottmaradt diákok és tanárok!
    Mennyi és mennyi hülyeségben lesz még részetek ezen kívül... Komolyan mondom, sajnállak Benneteket. Éljetek a szabad véleményetek hangoztatásának jogával, hadd ne érezzék jól magukat azok a szerencsétlenek, akik azt állítják magukról, hogy ők irányítják az iskolát!!!!

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    Semmi baj nem volt a Kollégiumi közgyűléssel!
    Ricsi bácsi sem a csúcsról kezdett azonnal, neki is tapasztalatot kellett gyűjtenie a Kollégium vezető szerepkörben!
    Tibor bácsi pedig próbál tanulni, mindent ügyesen csinálni, és végezni a munkakörét!
    Új Ricsi bácsi? Meg vagytok szédülve? Ricsi papa tapasztalt volt a kollégiumvezetés terén!
    Most mindenkit utálni kell aki az új vezetőséggel dolgozik?
    Szerintem szálljatok le a magas lóról és fogadjátok el a helyzetet, meg azt, hogy nem lesz sem új kuratórium, sem új vezetés!
    És eddig nem történt semmi rossz dolog, még akkor sem, ha GOE az igazgató!
    Nem primitív és nem buta!
    Mégis elvezeti az iskolát és senki nem a híd alatt lakik, senki nem ott tanul!
    Fogadjuk el, hogy mi már nem tehetünk semmit!
    Sztrájkoltunk a semmiért, majdan minden tanár itt hagyott minket a sárban feküdve, mert melyik tanár kérdezi meg, hogy mi van velünk sztrájkolókkal? Hogy bántottak- e vagy egyáltalán hogy vagyunk? Segítek- EGYIK SEM!
    Hagynak minket.....

    VálaszTörlés
  3. Kedves "névtelen"!

    Kérlek, járj utána, ki milyen körülmények között távozott a Gandhi Gimnáziumból. Rá fogsz jönni, hogy "önként" szinte senki nem ment el a 15-ből.

    Üdv.

    "Ricsi papa"

    VálaszTörlés
  4. Baj, hogy a szátokba rágnak mindent? Itt például a bérletet emlegetitek! Volt Gandhisként abban a szerencsében részesültem, hogy egy kedves iskolatársam a helyi járatos buszon kért egy diákot meszesig...és ez nem szeptember első hetén volt. Én ájultam el majdnem a szégyentől...de szerencsétlen nem tehetett róla mivel senki nem mondta el neki, hogy ez nem úgy van!!!!
    Akkor miért is baj, hogy a szátokba rágnak mindent???

    VálaszTörlés

A megjegyzéseket előzetesen nem moderáljuk.

Nick-nevet a "profil kijelölése" gördülősávban a "név/URL" linkre kattintva tudtok írni.

Az URL kitöltése nem kötelező.


A diákok petíciója, 2009, június 2.

A diákok petíciója, 2009, június 2.