.

Ez az oldal azért jött létre, hogy a Gandhi Gimnáziumban lezajlott vezetőség-váltással kapcsolatos véleményeknek széleskörű nyilvánosságot biztosítson.

Időközben a Gandhi Gimnázium új vezetősége az iskola hivatalos honlapjáról eltávolította mind a vendégkönyvet, mind pedig az igazgatóváltás - rájuk nézve terhelő - dokumentumait.

Az eltávolított vendégkönyv helyett mozgalmunk fórumoldala itt érhető el: http://gandhigimi.forumx.hu/

ENNEK A BLOGNAK MÁR TÖBB, MINT 28.000 LÁTOGATÓJA VOLT!

Hozzászólásokat olvasni és írni a bejegyzések alatti "MEGJEGYZÉS" linkre kattintva tudtok!

2009. június 7., vasárnap

A Hírszerző tudósítása

Végre megszólal Várnai is. Kár, hogy mellébeszél.

Várnai Márton, mint a kuratórium elnöke, két irodát is fenntart: egyet a Gimnázium épületében, egyet pedig a belvárosban. Ennek ellenére egy játékteremben ad interjút. Nem túl elegáns. De nagyobb baj, hogy nem mond igazat.

Fájlalja, hogy az iskola nem követi nyomon a végzett diákok további sorsát. Ez nem igaz, mert követi. Csak mivel egy családias, kis létszámú intézményről van szó, a nyomonkövetés nem statisztikai eszközökkel történik, hanem a személyes kapcsolatokon keresztül.

Sőt, nem csak az iskola követi nyomon volt diákjait, hanem ők is nyomon követik a volt iskolájukban zajló eseményeket. Bizonyítja ezt a Gandhi honlapjának vendégkönyvében olvasható rengeteg bejegyzés, melyben a volt diákok tiltakoznak Várnai Márton személye és módszerei ellen. A június 6-i szülők napján sok egykori diák személyesen jelen volt. Egyikük a sajtó előtt olvasta fel tiltakozását Várnai ellen.

Amennyiben Várnai szeretné, hogy a nyomonkövetés nem csak informálisan, a személyes, baráti kapcsolatokon keresztül történjen, hanem hivatalosan is; ahhoz mint fenntartónak a kuratóriumnak kell megteremteni a szakmai és pénzügyi hátteret; és neki, mint a kuratórium elnökének kell megtenni az első lépést. Várnai semmi ilyet nem tett. Saját mulasztását másokon kéri számon. Gusztustalan!

4 megjegyzés:

  1. Heindl Péter utolsó mondata az érdekes és megfontolandó:
    "Akinek jól kellene tudni reprezentálni, az pont a Kuratórium elnöke..."

    VálaszTörlés
  2. A baj csak a feltételes móddal van... Vagyis nem is baj, mertogy ez az igazság, csak feltételesen tud(na) reprezentálni....

    VálaszTörlés
  3. Pedig szegény de szeret flancolni. Csakhát még ahhoz sem ért. Sz@r lehet úgy élni, ha az ember még a kedvtelésével sem boldogul. De hagyjuk, mert a végén még megsajnálom.

    VálaszTörlés
  4. egy szentistvános2009. június 12. 13:27

    Jó látni, hogy kiálltok az iskolátokért, az igazgatótokért, kívánok kitartást és sikereket!

    VálaszTörlés

A megjegyzéseket előzetesen nem moderáljuk.

Nick-nevet a "profil kijelölése" gördülősávban a "név/URL" linkre kattintva tudtok írni.

Az URL kitöltése nem kötelező.


A diákok petíciója, 2009, június 2.

A diákok petíciója, 2009, június 2.